Home >> Portofoliu >>

31-12-2012


Centrul de Informare EUROPE DIRECT CENTRAS Bucuresti


Centrul de Informare EUROPE DIRECT CENTRAS Bucuresti - Povestea noastra

 

Misiunea Europe Direct Centras Bucuresti se incheie la 31 decembrie, astfel ca noi, echipa Centrului, va multumim, asa cum stim, voua, colegilor, colaboratorilor, voluntarilor, oamenilor mari de la care am invatat si cu care am impartasit bucuria acestui proiect timp de 5 ani.

Multumim intr-un mod cu totul special Ioanei Marchis, coordonatorul retelei ED, pentru energia cu care a creat o retea profesionista. Multumim Madalinei Paxaman, care a initiat acest proiect pentru Centras si Elizei Iatesen, care a indragit proiectul, la fel de mult ca noi.

E prea putin loc intr-un mesaj pentru a le multumi tuturor celor pe care ii pastram in suflet, dar le suntem recunoscatori pentru sprijinul care ne-a facut sa trecem mai usor peste provocari si sa avem rezultate frumoase.

Cu bucurie, va invitam acum sa intrati in povestea reusitelor noastre, accesand link-ul urmator: 

 Centrul de Informare EUROPE DIRECT CENTRAS Bucuresti - 2008-2012 - Povestea noastra

Sunt cateva dintre activitatile noastre din perioada 2008 - 2012, care ne fac mandri si care speram sa va bucure si pe voi.

Si pentru ca am crezut in misiunea acestui proiect, vom pastra latura europeana in activitatea Centras si vom dezvolta in proiectele noastre ceea ce am invatat prin Centrul de Informare Europe Direct Centras Bucuresti.
Vom continua sa promovam valorile europene, vom continua sa lucram cu tinerii, vom continua sa dezbatem teme europene, asa cum stim mai bine, sub umbrela Centras.

Doar datele noastre de contact se schimba:
Tel: 021 223 00 10 (0745 539 412)
E-mail: cristina@centras.ro
 Web: www.centras.ro
Facebook: http://www.facebook.com/centras.ong

Acestea fiind spuse, va multumim tuturor inca o data, uram succes noii generatii a retelei Europe Direct, si noua, tuturor, un an in care sa dam ce avem mai bun!


Multumim Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 1, Inspectoratului Scolar Bucuresti si Cluburilor Europene, Federatiei Organizatiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare - FOND, Primariei Municipiului Bucuresti, Biroului de Informare al Consiliului Europei, Facultatii de Stiinte Politice - Universitatea Bucuresti, Europe Direct Forli, Asociatiei Pro Democratia, Centrului Roman pentru Relatii Internationale si Studii de Securitate, Asociatiei IEDP Qvorum, Companiei Nationale de Cai Ferate CFR SA, Asociatiei Greenitiative si tuturor celor cu care am colaborat in cei cinci ani de activitate.